Näin näet NHL pelit ilmaiseksi netissä suorana lähetyksenä!

NHL Livelähetykset ilmaiseksi netissä – Katso kaksi NHL-ottelua ilmaiseksi joka viikko!

Et varmasti tiennyt, että voit katsoa joka viikonloppu kaksi NHL peliä ilmaiseksi!

NHL:ssä on käynnissä vielä runkosarja, jossa on mukana runsaasti mielenkiintoista suomalaisväriä. Viimeistään Playoff-vaiheessa tämä vinkki kannattaa hyödyntää, kun pelejä tulee huomattavasti enemmän!

Tiesitkö, että voit katsoa NHL pelit myös ihan ilmaiseksi?

nhl pelit ilmaiseksi

NHL-LÄHETYKSET ILMAISEKSI NETISSÄ! Lue ohjeet!

Kaikki tietävät, että NHL:llää voi seurata Suomessa vain maksulliselta Viaplaylta. Lähetykset ovat hyviä, mutta hinta aika suolainen. Tästä syystä päätin nyt jakaa ohjeet, miten voit katsoa NHL-lähetykset ilmaiseksi, mistä tahansa.

Ulkomailla TV-kanavat näyttävät, NHL pudotuspelit ja runkosarjan otteluita ilmaiseksi nettisivujensa kautta. Nämä ilmaiset NHL live streamit ovat laillisia! Mutta, kuitenkin maakohtaisia, eli suomalaiset eivät pääse niihin käsiksi ihan suoraan klikkaamalla kanavalle.

Maakohtaisen eston kiertämiseksi on kuitenkin olemassa keino, joka on nimeltään VPN. Suomen paras VPN sivusto VPN-SUOMI.fi kanaattaa kurkata VPN-yhteyttä etsiessä!

Seuraavassa ohjeet siihen, kuinka näet NHL pelit netissä VPN-yhteyden avulla.
1. Avaa VPN-ohjelma
2. Yhdistä VPN sen maan sijaintiin, josta lähetys tulee
3. Avaa verkkosivusto, esim. Kanadan CBC
4. Nauti NHL live ottelusta erinomaisella kuvanlaadulla

Mikäli sinulla ei vielä ole VPN-sovellusta, voit hankkia sen VPN-SUOMI.fi sivustolta. Samaiselta sivulta löydät myös tarkat tiedot ja linkit siihen, miltä kanavilta näet NHL pelit ilmaiseksi VPN-yhteyden avulla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *