Katso kaikki Formula 1 -lähetykset ilmaiseksi

Formulakausi alkaa pian ja ensimmäinen osakilpailu ajetaan 17. maaliskuuta Australiassa. Suomessa formulat näkyvät ainoastaan maksukanavilta, josta saa tällä hetkellä maksaa halvimmillaan 299,40 € euroa vuodessa. Hinta on aika paha, vaikka paketin mukana saa myös sarjoja, elokuvia, jalkapalloa, jääkiekkoa ja muuta urheilua.

Onneksi VPN-SUOMI Formula 1 -lähetykset sivu tarjoaa aina tuoretta tietoa kanavista, mistä voit katsella Formulat ilmaiseksi VPN-yhteyden avulla.

Formula 1

FORMULA 1 -LÄHETYKSET ILMAISEKSI

Vaikka VPN-SUOMI.fi sivustolta näet paremmat ohjeet, kun tästä minun blogista, niin kerrottaan nyt vielä, miten homma toimii.

1. Tarvitset VPN-yhteyden! Ilman VPN-yhteyttä et voi katsella Formulaita ilmaiseksi tai ainakaan laillisesti mistään.

2. Katso VPN-Suomen kanavalista ja lähetysajat! Näitä ei taida listata kukaan muu kuin VPN-Suomi. klikkaile siis sinne ja valitse useista kanavista, mistä haluat katsoa Formulta.

3. Yhdistä sivustolla ilmoitettuun VPN-sijaintiin. Nämä ilmaiskanavat ovat Ylen ja Ruudun laatuisia, mutta eivät näy lähetysmaan ulkopuolella ilman VPN-yhteyttä. Yhdistä VPN siis kanavan kotimaahan ja siirry katselemaan.

NAUTI! Harvemmin mitään kivaa saa ilmaiseksi, mutta onneksi VPN on semmoinen ja tulee niin aina pysymäänkin.

Kannustetaan Kimi Räikkönen Sauberilla, vai Alfa Romeoksihan se taisi muuttua voittoon ja Kovalainen kakkoseksi (tai voi tämä hyvin mennä toisin päinkin). Tulisiko tästä kaikkien aikojen Suomalaisten kausi Formula ykkösissä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *