Katso kaikki Formula 1 -lähetykset ilmaiseksi

Formulakausi 2023 alkaa pian ja ensimmäinen osakilpailu ajetaan 5. maaliskuuta Bahrainissa. Suomessa Formulat näkyvät ainoastaan maksukanavilta, josta saa tällä hetkellä maksaa halvimmillaan ~540 € euroa vuodessa. Hinta on aika paha, vaikka paketin mukana saa myös jalkapalloa, jääkiekkoa ja muuta urheilua, mutta siihen hintaan eivät sisälly edes tv-sarjojen tai elokuvien suoratoistopalvelut.

Onneksi VPN-SUOMI Formula 1 -lähetykset sivu tarjoaa aina tuoretta tietoa kanavista, mistä voit katsella Formulat ilmaiseksi VPN-yhteyden avulla.

Formula 1

FORMULA 1 -LÄHETYKSET ILMAISEKSI

Vaikka VPN-SUOMI.fi sivustolta näet paremmat ohjeet, kuin tästä minun blogista, niin kerrotaan nyt vielä, miten homma toimii.

1. Tarvitset VPN-yhteyden! Ilman VPN-yhteyttä et voi katsella Formuloita ilmaiseksi tai ainakaan laillisesti mistään.

2. Katso VPN-SUOMEN kanavalista ja lähetysajat! Näitä ei taida listata kukaan muu kuin VPN-SUOMI. Klikkaile siis sinne ja valitse useista kanavista, mistä haluat katsoa Formuloita.

3. Yhdistä sivustolla ilmoitettuun VPN-sijaintiin. Nämä ilmaiskanavat ovat Ylen ja Ruudun laatuisia, mutta eivät näy lähetysmaan ulkopuolella ilman VPN-yhteyttä. Yhdistä VPN siis kanavan kotimaahan ja siirry katselemaan.

NAUTI! Harvemmin mitään kivaa saa ilmaiseksi, mutta onneksi VPN on semmoinen ja tulee niin aina pysymäänkin.

Toivotamme menestyksekästä kautta Alfa Romeolla ajavalle Valtteri Bottakselle! Alkavalla kaudella aletaan osakilpailuja ajetaan huimat 23 kappaletta, joten paljon mielenkiintoisia hetkiä tullaan varmasti näkemään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *