Katso jalkapallon Mestarien liiga ottelut ilmaiseksi netissä

Mestarien Liiga ilmaiseksi netissä – Onnistuuko se vielä vuonna 2023?

Ylen jalkapallon mestarien liiga sopimus päättyi ja huippufutis siirtyi maksukanaville. Tästä olemme kärsineet jo vuosia.

Itse olen katsellut jokaisella kirroksella yhden ottelun ja en edes tajunnut aluksi, miten iso pöhinä Ylen lopetettua UEFA Champions Leaguen näyttämisen nousisi. Nyt se nousi, joten ajattelin jakaa vinkkejä, miten voit vieläkin katsella lähes mitä vaan laillisesti ja lähes ilmaiseksi netissä.

Vastaus tähän on VPN-yhteys.

Alta löydät ohjeet, miten Mestarien liiga ottelut näkyvät ilmaiseksi netissä.

Mestarien liiga

MESTARIEN LIIGA ILMAISEKSI NETISTÄ

Mestarien liigaa on edelleen mahdollista katsoa joka kaudella ulkomaisilta ilmaiskanavilta VPN-sovelluksen avulla.

Mestarien liigan ensimmäinen kierros kaudella 2022-2023 käynnistyy 6. syyskuuta, josta eteenpäin on luvassa oli huippuluokan otteluita ilmaiseksi. Kausi ja lähetykset jatkuvat 2023 kesäkuun 10. päivä pelattavaan Mestarien liigan finaaliin saakka.

Suomessa ei kuitenkaan valitettavasti näe Mestarien liigaa ilmaiseksi mistään, sillä Ylen ja Yle Areenan Mestarien liiga sopimus päättyi viime kauteen ja oikeudet siirtyivät kokonaan maksulliselle C Morelle, mikä maksaa hunajaa, mutta lohdutuksena loppuottelu esitetään tällä kaudella myös Ylellä ilmaiseksi.

Ulkomaalaiset tv-yhtiöt näyttävät kuitenkin onneksi Mestarien liigan otteluita ilmaiseksi omilla verkkosivuillaan pitkin kautta.

Näitä netti-tv sivuja varten tarvitaan kuitenkin hyvä VPN-palvelu, sillä lähetykset ovat katsottavissa ainoastaan kyseisisten tv-kanavien kotimaissa.

VPN-yhteyden avulla oman nettiliikenteen voi reitittää kulkemaan sen maan kautta, josta Mestarien liiga tv-lähetys tulee, jolloin sivusto luulee sinun olevan kyseisessä maassa ja sivut aukeavat myös meille suomalaisille.

Katsoaksesi Mestarien liigan 2022-2023 kauden ottelut ilmaiseksi sinulla tulee siis olla VPN-yhteys. Tämän jälkeen sinun tulee yhdistää VPN Mestarien liigaa näyttävän netti-tv kanavan sijaintiin ja nauttia lähetyksestä.

Mestarien liigaa näyttävät netti-tv kanavat löydät helposti VPN Suomen Mestarien liiga -sivulta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *