Katso jalkapallon Mestarien liiga ottelut ilmaiseksi netissä

Mestarien Liiga ilmaiseksi netissä – Onnistuuko se vielä vuonna 2019?

Ylen jalkapallon mestarien liiga sopimus päättyi ja huippufutis siirtyi maksukanaville. Tästä olemme kärsineet nyt koko 2018 – 2019 kauden.

Itse olen katsellut jokaisella kirroksella yhden ottelun ja en edes tajunnut aluksi, miten iso pöhinä Ylen lopetettun UEFA Champions Leaguen näyttämisen nousisi. Nyt se nousi, joten ajattelin jakaa vinkkejä, miten voit vieläkin katsella lähes mitä vaan laillisesti ja lähes ilmaiseksi netissä.

Vastaus tähän on VPN-yhteys.

Alta löydät ohjeet, miten Mestarien liiga ottelut näkyvät ilmaiseksi netissä.

Mestarien liiga

MESTARIEN LIIGA ILMAISEKSI NETISTÄ

Kesä 2018 oli oikeaa jalkapallon juhlaa, kun Venäjällä pelattiin jalkapallon MM-kisat. Kisojen voittajaksi selviytyi lopulta Ranska, joka kukisti loppuottelussa Kroatian maalein 4-2.

Heti kisojen päätyttyä alkoikin jo Mestarien liigan karsinnat, jotka päättyivät 29. elokuuta. Päivää myöhemmin eli 30. elokuuta oli puolestaan Mestarien liigan lohko arvonta.

Varsinainen Mestarien liiga kausi 2018-2019 käynnistyi 18. syyskuuta, jolloin luvassa oli jälleen huippuluokan otteluita. Kausi jatkuu aina vuoden 2019 kesäkuun ensimmäisenä päivänä pelattavaan Mestarien liigan finaaliin saakka.

Suomessa ei kuitenkaan valitettavasti näe Mestarien liigaa ilmaiseksi mistään, sillä Ylen ja Yle Areenan Mestarien liiga sopimus päättyi viime kauteen ja oikeudet siirtyivät kokonaan maksulliselle C Morelle, mikä maksaa hunajaa.

Onneksi monet ulkomaalaiset tv-yhtiöt näyttävät Mestarien liigan otteluita ilmaiseksi omilla verkkosivuillaan.

Näitä netti-tv sivuja varten tarvitaan kuitenkin hyvä VPN-palvelu, sillä ne ovat saatavilla ainoastaan kyseisessä maassa.

VPN-yhteyden avulla oman nettiliikenteen voi reitittää kulkemaan sen maan kautta, josta Mestarien liiga tv-lähetys tulee, jolloin sivusto luulee sinun olevan kyseisessä maassa ja sivut aukeavat myös meille suomalaisille.

Katsoaksesi Mestarien liigan 2018-2019 kauden ottelut ilmaiseksi sinulla tulee siis olla VPN-yhteys. Tämän jälkeen sinun tulee yhdistää VPN Mestarien liigaa näyttävän netti-tv kanavan sijaintiin ja nauttia lähetyksestä.

Mestarien liigaa näyttävät netti-tv kanavat löydät helposti VPN Suomen Mestarien liiga -sivulta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *