Katso jääkiekon MM-kisat 2023 ilmaiseksi netissä

Miesten Jääkiekon MM-kisojen katselu netissä 2023

Striimaa pelit laillisesti ja ilmaiseksi Youtubesta VPN-yhteyden avulla!

Löydät kattavat ja hyvin kasatut ohjeet lähetyksien katsomiseen VPN-yhteydellä täältä.

Vuoden 2023 jääkiekon MM-kisat ovat alkamaisillaan! Tänä vuonna kisat käydään 12.5. – 28.5.2023 Tampereella ja Latvian Riikassa. Pekingin olympiakullan sekä 2022 MM-voiton inspiroimana Suomen leijonajoukkue lähtee jahtaamaan Jukka Jalosen johdolla uutta kultapokaalia. Tampere Arenalla pelattava A-lohko on värikäs, sillä vastaan asettuvat muun muassa Ruotsi, Saksa sekä USA ja Ranska ja Itävalta korvaavat edelleen kisoista pudotetut Venäjän sekä Valko-Venäjän.

Suomi-Leijonat-Jääkiekko

Me suomalaiset seuraamme kansakuntana lähes uskonnollisesti jokavuotisia MM-kisoja ja siksi haluamme nähdä siitä kaiken. Kaikille tämä ei ole mahdollista esimerkiksi sijainnista tai rahatilanteesta riippuen. Kanavapaketit voivat maksaa satoja euroja ja me emme kaikki sijaitse maassa, jossa lähetyksiä edes näkee vaivatta. Mutta ei huolta: webbis.fi on selvittänyt teille simppelin ratkaisun!

Suomen ilmaiskanavista ainoastaan MTV3:lla on lupa lähettää MM-kisoja vuoteen 2023 saakka, mutta lähetettävien pelien osalta ne eivät kata läheskään kaikkia pelejä. Ohjelmalistalla on pudotus- ja mitalipelien ohella ainoastaan Leijonien ottelut, joten valtava osa 16 joukkueen alkulohkopeleistä jää näyttämättä. Lähetykset on rajoitettu myös ainoastaan televisioon, eikä niitä näytetä mobiilissa tai tietokoneella suoratoistopalveluissa. Kanavapaketin ostaminen on suhteellisen kallis ratkaisu varsinkin heille, jotka eivät sitä tarvitse enää kisojen jälkeen.

Kansainvälinen jääkiekkoliitto IIHF näyttää kaikki MM-otteluiden livelähetykset ilmaiseksi YouTubessa!

Youtube IIHFKansainvälinen jääkiekkoliitto IIHF on kuitenkin luonut mahdollisuuden katsoa suorana kaikki pelit heidän virallisella Youtube-kanavallaan, ja nämä lähetykset tulevat ilman mainoksia ja rahallisia veloituksia. Suomen Youtubessa nämä lähetykset on kuitenkin typerästi blokattu MTV:n ostamien lähetysoikeuksien vuoksi, mutta tämän eston voi kiertää täysin laillisin keinoin virtuaalisen yksityisverkon (VPN) avulla. VPN-sovelluksessa voit vaihtaa laillisesti ja vaivatta omasta verkostasi näkyvää fyysistä sijaintiasi muiden maiden vastaaviin ja näin saat pääsyn oman sijaintisi perusteella estettyyn mediaan. Lue tarkemmat ohjeet MM-kisojen katseluun VPN-sovelluksen avulla, VPN-SUOMEN KATSO JÄÄKIEKON MM-KISAT 2023 -sivulta.

VPN on liitettävissä kaikille lähes kaikille alustoille. Tämä sisältää mobiilin ja PC:n, Macin sekä tabletit ja älytelevisiot. Suoratoiston näkee mahtavalla HD-laadulla ja pystyt liittämään laitteesi myös televisioosi, jos haluat virittää kisastudion vieraittesi kesken.

Webbis.fi kiittää VPN-Suomea helpoista ohjeista kisojen seuraamiseen ja suosittelemme teitä lukijoitakin ottamaan näistä linkeistä onkeen! Kisoihin ei ole enää pitkä aika, joten nyt on oikea hetki alkaa valmistautumaan henkisesti ja fyysisesti kahden viikon hiostavaan urheiluspektaakkeliin.

Webbis.fi pyrkii opastamaan kaikissa kysymyksissä ja ongelmatilanteissa parhaansa mukaan kommenteissa.

Kannustakaamme Leijonat jälleen voittoon!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *