Katso jääkiekon MM-kisat 2019 ilmaiseksi netissä

Miesten Jääkiekon MM-kisojen katselu netissä 2019

Striimaa pelit laillisesti ja ilmaiseksi Youtubesta VPN-yhteyden avulla!

Löydät kattavat ja hyvin kasatut ohjeet lähetyksien katsomiseen VPN-yhteydellä täältä.

Vuoden 2019 jääkiekon MM-kisat ovat alkamaisillaan! Tänä vuonna kisat käydään 10.5. – 26.5.2019 Slovakiassa, Bratislavan ja Košicen kaupungeissa. Nuorista ensikertalaisista koostuva Suomen leijonajoukkue lähtee haastamaan Jukka Jalosen johdolla kovan liudan vastustajia heti alkulohkossa. Košicen Steel Arenalla pelattava A-lohko tulee olemaan tiukkaa vääntöä, sillä vastaan asettuvat muun muassa Saksa, Tanska, USA ja isäntämaa Slovakia. Jos tuo ei kuulosta kovalta seuralta, niin kirsikkana päällä heti avausottelussa 10.5. asettuu Suomea vastaan Kanada.

Suomi-Leijonat-Jääkiekko

Me suomalaiset seuraamme kansakuntana lähes uskonnollisesti jokavuotisia MM-kisoja ja siksi haluamme nähdä siitä kaiken. Kaikille tämä ei ole mahdollista esimerkiksi sijainnista tai rahatilanteesta riippuen. Kanavapaketit voivat maksaa satoja euroja ja me emme kaikki sijaitse maassa, jossa lähetyksiä edes näkee vaivatta. Mutta ei huolta: webbis.fi on selvittänyt teille simppelin ratkaisun!

Suomen ilmaiskanavista ainoastaan MTV3:lla on lupa lähettää MM-kisoja vuoteen 2023 saakka, mutta lähetettävien pelien osalta ne eivät kata kaikkia pelejä. Ohjelmalistalla on pudotus- ja mitalipelien ohella ainoastaan Leijonien ottelut, joten valtava osa 16 joukkueen alkulohkopeleistä jää näyttämättä. Lähetykset on rajoitettu myös ainoastaan televisioon, eikä niitä näytetä mobiilissa tai tietokoneella suoratoistopalveluna. Kanavapaketin ostaminen on suhteellisen kallis ratkaisu varsinkin heille, jotka eivät sitä tarvitse enää kisojen jälkeen.

Kansainvälinen jääkiekkoliitto IIHF näyttää kaikki MM-otteluiden livelähetykset ilmaiseksi YouTubessa!

Youtube IIHFKansainvälinen jääkiekkoliitto IIHF on kuitenkin luonut mahdollisuuden katsoa suorana kaikki pelit heidän virallisella Youtube-kanavallaan, ja nämä lähetykset tulevat ilman mainoksia ja rahallisia veloituksia. Suomen Youtubessa nämä lähetykset on kuitenkin typerästi blokattu, mutta tämän eston voi kiertää täysin laillisin keinoin virtuaalisen yksityisverkon (VPN) avulla. VPN-sovelluksessa voit vaihtaa laillisesti ja vaivatta omasta verkostasi näkyvää fyysistä sijaintiasi muiden maiden vastaaviin ja näin saat pääsyn oman sijaintisi perusteella estettyyn mediaan.

VPN on liitettävissä kaikille lähes kaikille alustoille. Tämä sisältää mobiilin ja PC:n. Suoratoiston näkee mahtavalla HD-laadulla ja pystyt liittämään laitteesi myös televisioosi, jos haluat virittää kisastudion vieraittesi kesken.

Webbis.fi kiittää VPN-Suomea helpoista ohjeista kisojen seuraamiseen ja suosittelemme teitä lukijoitakin ottamaan näistä linkeistä onkeen! Kisoihin ei ole enää pitkä aika, joten nyt on oikea hetki alkaa valmistautumaan henkisesti ja fyysisesti kahden viikon hiostavaan urheiluspektaakkeliin.

Webbis.fi pyrkii opastamaan kaikissa kysymyksissä ja ongelmatilanteissa parhaansa mukaan kommenteissa.

Kannustakaamme Leijonat jälleen voittoon!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *